gen.

29

2020

A la classe dels gossos ja tenim projecte!

Hola famílies!!!
Fa uns dies, vam explicar el conte “De què fa gusta la lluna”. Es va parlar de la importància del treball en equip i dels animals que sortien al conte. La conversa es va dirigir cap als animals i d’allà va sorgir la primera qüestió: quin és l’animal més gran? La majoria de nens/es estaven d’acord que l’animal més gran eren els dinosaures i tothom va començar a aportar informació sobre ells. A més, van sorgir qüestions com: tots tenen punxes?, qui té el coll més llarg?, entre d’altres. I és en aquest moment, quan va sorgir la gran incògnita: Com és que els dinosaures van desaparèixer?
Partint dels coneixements previs dels alumnes i de les seves idees amb relació a aquesta qüestió, cada alumne a fet un dibuix i explicat a la resta de companys.    https://photos.app.goo.gl/5PEVQr1vv1yVwrhd8
Així que, us demanem que des de casa aporteu llibres, imatges, informacions… Amb relació a aquest tema.

Des de l’escola comencem a indagar!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *