nov.

5

2019

Marroc de la mà dels pares de la Aya

El dimecres els pares de la Aya, la Halima i el Abbas, han vingut a la classe a explicar-nos coses sobre el seu país: el Marroc!!! Ens han explicat que van neixer a la ciutat del Rabat i que fa 7 i 12 anys que ens van venir a viure a Vilafranca. Va ser molt interessant, ens van portar instruments típics del seu país, un vestit que es posen per les celebracions (chilaba), menjar típic amb un nom que la Raquel no sabia pronunciar i el que més els hi va agradar….la Halima ens ha fet henna a les mans, en sap molt de dibuixar i ens ha fet uns dibuixos ben bonics.

Moltes gràcies a tots dos per mostrar-nos una mica com és la vostra cultura, per venir a la classe i participar tant activament en el nostre “projecte”.

Aquí us deixem fotos, esperem que podeu gaudir tant como ho vam fer nosaltres.

Cliqueu a la foto per veure més.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *