nov.

20

2019

Projecte”Muntem la nostra classe”

Aquest curs ha començat una mica diferent. L’alumnat de la classe de 2nA arribava a l’escola amb moltes ganes de conèixer quina seria la seva classe i com estaria muntada, però… SORPRESA! Es van trobar que a la classe només hi havien els mobles, les taules i cadires apilades, cap material per començar el curs i tot el mobiliari per  muntar. 

La primera reacció que van tenir, va ser posar-se a moure taules, però sense més van haver d’aturar-se ja que havien de decidir entre tots com volien col·locar-les.  Així és com va sorgir el projecte, decidint com volem que sigui la nostra classe, l’espai que hem de compartir, on ens hem de sentir còmodes i hem de passar tant de temps al llarg del curs.

Acords, assemblees, decisions, treball cooperatiu i altres conceptes s’han estat treballant al llarg del projecte.

El primer que vam fer, va ser una assemblea per tal de parlar com podiem muntar la classe. Es va decidir que s’havien d’organitzar en grups i així és com van sortir els grups base. Després van formar grups d’experts, ja que hi havia moltes tasques a fer. 

LLavors va sortir els grups d’experts de plànols, encarregats de dissenyar el plànol de la classe un cop decidida la distribució i fer la rotulació amb cartells. El grup de fotos i decoració, van anar per les classes fent fotos per veure com estaven distribuides les diferents classes de l’escola i agafar idees. Hi havia el grup de material, que s’ha encarregat de preveure tot el material que necessitaríem al llarg del curs i fer-ne la comanda. I el grup d’experts de maqueta, que han aconseguit fer una maqueta simulant com és la nostra classe i com hem decidit organitzar-la.

 

Objectiu complit! Ja tenim la classe muntada i ens ha quedat molt maca. Si voleu veure tot el procés, cliqueu a la foto per veure’n més.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *