oct.

29

2019

Els continents

Continuem investigant sobre el nostre planeta… un dia de la setmana passada vam trobar a l’aula un mapa del món, vam entendre que és el globus terraqüi posat en pla per poder fer un mapa. D’aquí van sorgir moltes preguntes; entre elles, que eren aquelles formes que tenia el mapa. Serien paisos, ciutats, trossos de terra,… Vam estar pensant molt i al final vam decidir anar a buscar als nens grans, segur que ells ho sabien. I, si!!! va ser així, els nens i nenes de sisè ens van explicar que són continents i el nom de cadascun.

Cliqueu a la primera imatge per veure més

Més tard vam pintar tots els oceans del planeta.

En un altre sessió vam mirar al monitor interactiu com és el planeta, vam repassar com es diuen els continents i vam decidir de quin color els pintaríem. Com ens van agradar tant els noms del continent hem decidit canviar el nom de les taules per posar aquests. Cada taula ha fet el cartell amb el nom del seu continent, ha pintant del color que vam decidir  i més tard el va ubicar al nostre mapa que ja està agafant color.

 

Cliqueu a les dues imatges per veure més.

Us continuarem explicant com va el nostre mapa mundi. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *