oct.

22

2019

El nostre món

Fa uns dies vam arribar a la classe i estava tot a les fosques, només es veia una manta de qual sortia una miqueta de llum. Sota aquesta hi havia algun objecte però no sabíem ben bé que era. Vam fer hipòtesis i vam pensar que podria ser. Després de donar idees molt bones la vam destapar…..i……uuaaaaa…era una bola del món, un globus terraqüi…mare meva, quina meravella!!!

D’aquí van sorgir moltes preguntes, vam veure que hi havia molt blau…que deuria ser? També vam veure diferents colors que eren paisos…paisos??? i quin és el nostre, on hem nascut nosaltres? i els nostres pares??? D’aquí va començar un gran projecte que entre grans i petits esperem que sigui molt profitós, que ens ajudi a conèixer el nostre món, els continents, diferents paisos, les nostres arrels i sobretot a  nodrir-nos de la gran diversitat de l’aula. Us apunteu a gaudir amb nosaltres???

Recordeu portar les vostres fotos amb la informació que es demana al full i sobretot!!!! veniu a l’aula a donar-nos més informació sobre la nostra terra!!! Us esperem! Fins aviat

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *