set.

25

2019

Sortida Festa Major

Avui hem sortit per Vilafranca per descobrir i conèixer punts molt importants de la Vila en la Festa Major. Hem vist des de fora Sant Maria, la Sònia ens ha explicat coses molt importants que passen en ella per Sant Fèlix, tot seguit l’hem vist per dins i hem sortit a fer-nos unes fotos a l’estàtua dels castellers. Per finalitzar el dia lo més impressionant… Cal figuerot! L ‘Àngel ens ha explicat com són els castells, les arrels, el perquè de la samarreta verda, hem vist els trofeus, les fotos dels caps de colla,…i lo més important l0 important que és treballar en equip, que tots i totes sense importar edat, sexe, ofici, procedència,… tots i totes són igual d’importants. Ens ha passat un video que ens ha posat la pell de gallina  i hem gaudit molt de visionar-ho.

Gràcies a tots els papes que ens han acompanyat, a Cal Figuerot per obrir les seves portes i sobretot a l’Àngel per dedicar-nos el seu temps i les seves ganes. Gràcies a tots

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *