juny

2

2019

Oh! S’ha mort un cuc…

Com ja sabeu ens mirem molt els cucs, els alimentem, els observem… i l’altre dia vam obrir la caixa….i ooooohhhh! Un cuc no es mou. Vam passar el cuc per totes les mans observant que no es movia: què li ha pogut passar? segur que és mort? a vere com és ara que no es mou? I ara…que fem amb ell? Desprès de moltes reflexions vam decidir que li fariem un enterrament al pati. A partir d’aquí va sorgir una conversa molt interessant on vam parlar de la mort: què pensem que passa? Com ens sentim?… va ser molt interessant i els infants van poder expressar allò que han sentit quan algú estimat ha mort. Tot seguit vam anar al pati i vam fer  un ritual d’acomiadament a aquest cuc que ens ha acompanyat durant unes setmanes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *