maig

1

2019

VISITA A L’AJUNTAMENT

La visita a l’ajuntament ha estat relacionada amb el nostre projecte “Construïm la nostra ciutat”. L’alcalde ens va rebre a la sala de plens. Una sala molt gran i importants, ja que ens va explicar que és el lloc on es reuneixen per prendre les decisions més importants pel poble. Vam conèixer com funciona l’ajuntament, quantes persones hi treballen, com s’arriba a ser alcalde i un munt de curiositats més que ens va ajudar a entendre més el funcionament d’una ciutat. 

Nosaltres, també li vam explicar el projecte que estem fent i vam aportar idees per aconseguir tenir una ciutat més sostenible i menys contaminant. 

Cliqueu a la imatge per veure més fotos.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *