maig

26

2019

Tastacontes P5A

Com cada any els alumnes de P5 hem participat en el Tastacontes que organitza el centre d’expressió plàstica Zig-Zag.

Ha estat una tarda molt divertida i sobretot molt compartida per molts nens i nenes de la classe; en Jan portava el conte i entre tots vam escollir l’il·lustrador que més ens va agradar per a dibuixar el nostre conte”La corona de la reina Corall” 

Volem donar les gràcies a totes les famílies que van poder anar al Tastacontes i a las que no vau poder assitir us recomanem que ho feu en una altre edició ja que va ser una tarda molt emocionant.

Gràcies també al pare de la Carlota i a la Carlota ( exalumna de l’escola) per dedicar tant de temps a fer una veritable obra d’art. Durant uns dies el dibuix i el conte estaran exposats en el Claustre dels Trinitaris i després vindrà cap a l’escola.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *