maig

27

2019

Sortida al CRARC P5A

Però quin dia més fantàstic el d’avui!!!!!! Hem vist un munt d’animals: tortugues, cocodrils, granotes, llangardaixos, caimans,… els hem vist i el millor de tot és que hem pogut tocar un bon grapat d’ells…..fins i tot una SERP!!!!! Si una serp llarga i que no parava de moure’s.

Hem après que cada animal ha de viure en l’habitat que li correspon ja que hi ha espècies que no són d’aquí fan molt de mal a les autòctones!

També hem sentit com la Isabel, la monitora que ens ha fet de guia d’una manera excel·lent, ens ha explicat que molta gent compra animals pensant que sempre seran petits i quan es fan grans els abandonen..això ens ha posat tristos!!!!

Ja veieu que hem après moltes coses sobre els rèptils i els amfibis!!!!

També us volem dir que compartir aquesta sortida amb els companys i les companyes de la classe ha estat molt especial: Compartir jocs, converses, preguntes, estones ens fa ser més amics i més amigues!

Com en aquest escrit no us ho podem explicat tot, mireu, mireu les fotos que hi ha sota la imatge.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *