maig

10

2019

Cucs de seda

L’Elena, una mestra de l’escola, ha portat cucs de seda així que hem fet una excursió per l’escola en busca de la seva classe. Al arribar ens ha fet una broma i ens ha dit que dins la caixa i havia unes sabates noves….i sorpresa! estaven els cucs de seda. Hem agafat uns quants i els hi hem preguntat als nens de la classe que necessitaven per viure. Ens han dit que fulles de morera, un cop fora de l’aula ens ha sorgit una pregunta: on son les moreres???? i hem anat a preguntar als nens de 4rt si ells ho sabien. Finalment ens han indicat que al pati dels nens grans hi havien i allà hem anat! Sort que tenim una senyu molt forta perquè nosaltres no arribàvem però ella ens ha pujat per poder agafar les fulles. Us anirem explicant com van els cucs…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *