maig

1

2019

CONSTRUÏM LA NOSTRA CIUTAT

La maqueta de la ciutat va agafant forma. Les nenes i nens de la classe de 1rA es mostren molt engrescats amb el projecte i la seva elaboració. Estan construint una maqueta d’una ciutat sostenible. És per això que han decidit que hi hagi un hort urbà per evitar els pesticides que tant contaminen l’atmosfera del planeta i maten especies d’insectes benèvoles. Una ciutat amb carril bici per tal de disminuir l’ús de vehicles a motor i la utilització d’energies renovable com les plaques solar i els molins eòlics, entre d’altres. Un seguit de mesures per fer una ciutat neta i no contaminada. 

Són unes i uns artistes! Què us sembla el resultat?

Podeu veure tot el procés, clicant a la foto.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *