març

1

2019

I per fi arriba el dia….Aquarium!!!

El dia tan esperat per nosaltres va arribar… el dimecres vam poder fer la sortida tan desitjada per nosaltres i tot va sortir rodó. Com veure a les fotos els nens estaven bocabadats i van gaudir moltíssim. Com a mestra em va semblar que la visita guiada tenia massa informació per a ells però al fer el recull al dia següent em vaig adonar que no. Els nens van interioritzar tota la informació donada per la guia…han aprés moltíssim.

Vam anar tot el grup, ens va fer bon dia, vam poder fer la visita per tot l’aquarium, vam menjar tranquils i després vam jugar una estoneta, vam fer una volteta pels voltants…. tot perfecte! Ha estat una experiència molt i molt profitosa. Gràcies  a tots per fer-ho possible!!! 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *