març

17

2019

CONSTRUÏM UNA CIUTAT

Hem començat un nou projecte a la classe de les flors de 1rA. El projecte va sortir a partir d’un llibre que estem llegint a classe que s’anomena “La ciutat”. Vam començar parlant que és el que trobem a una ciutat i finalment vam decidir que faríem una maqueta amb la nostra.

Per construir-la, el primer que vam fer, va ser un esbós per grups per imaginar-nos com seria, que tindria. Després, ho vam posar tots en comú i vam agafar les idees que més ens agradava de cada grup.

El primer que vam decidir va ser preparar la ciutat per què puguin viure persones. Vam aprendre que per explicar això hi havia una paraula que es deia urbanitzar. Vam sortir pels carrers del voltant de l’escola per veure que hi trobàvem, per fixar-nos en tot el que hi havia i com era per, després, poder tenir-ho en compte a la nostra ciutat. Llavors vam començar a pintar les carreteres, el carril bici , posar les voreres i la senyalització. Encara ens queda molta feina, però mica en mica va agafant forma. 

Vam decidir que volem anar a veure com és l’ajuntament de Vilafranca, quines persones treballen i que és el que fan. Per això vam pensar que el que deuríem de fer és escriure un correu electrònic al senyor alcalde perquè ens digui quan podem anar-hi. Esperem tenir noticies aviat. 

Aquí teniu un tastet del que estem fent. Si voleu veure més, cliqueu la imatge.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *