febr.

4

2019

Que a prop estem d’anar a l’aquàrium!!!

Aquest matí hem enllestit varies coses que teniem pendents. Ja ens ha arribat l’email de Dotor i ens han dit que el preu per nen es aproximadament de 12, 50e. Hem fet la suma dels 10,30 (ja que hem trucat i ens han dit aquest preu) de l’aquàrium i els 12,50 i el resultat ha estat 22,50. Per entendre-ho millor he fet un número rodó i hem posat 23e exactes. L’Águeda ens havia dit que teniem 24e, així que per saber si ens arribava o no hem contat peces com si fossin euros i ens hem adonat que ens arribava i a sobre ens sobrava 1e per si de cas alguna cosa s’encareix. Ens hem posat molt i molt contents!!!! Ara el que toca és fer una nota per les famílies, que ells mateixos han decidit que escriure i l’han picat…. d’aquí molt poc tindreu notícies nostres jijiji

Fins aviat!!!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *