nov.

11

2018

Fem panellets i celebrem la Castanyada

Com cada any quan arriba la tardor, és temps de menjar castanyes i fer panellets. A l’escola també preparem i el dia de la Castanyada ens els vam menjar. Estaven boníssim i no va quedar ni un!

Primer vam treballar la recepta per saber quins ingredients i quantitats d’aquests necessitàvem. Després, i amb les mans ven netes, vam fer els panellets. Cadascú va fer el que més li agradava. Aquí podeu veure com van quedar. 

Si cliqueu a la foto podreu veure tot el resultat.

El temps no ens va acompanyar molt i el dia de la Castanyada va estar plovent gairebé tot el dia, però almenys, a la tarda, vestits de castanyeres i castanyeres, vam poder baixar al pati per menjar-nos els panellets que havíem fet i les castanyes torrades. Mireu que guapes i guapos estàvem!

Podeu clicar la foto per veure’n més

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *