maig

18

2018

Tastacontes

El Tastacontes és una festa a Vilafranca, dedicada al món narratiu i il·lustratiu infantil del Penedès. Una trentena d’il·lustradors/es dibuixen al carrer i en directe, un centenar de contes escrits pels nens i nenes de les escoles de Vilafranca i comarca.

 

El Baltà hi participa amb un conte escrit pels grups P5, 1r, 3r i 5è.

Es tracta d’una activitat pedagògica que incorporem en la nostra proposta curricular i que té dos moments:

– A l’escola: L’activitat comença a l’escola uns dies abans, quan els grups creen un conte col·laboratiu.

–  Al tastacontes: L’activitat continua quan el dissabte de la festa, l’alumnat es troba al carrer de la Font per triar il·lustrador/a que farà allà mateix, la il·lustració que, posteriorment arribarà a l’escola. Per tant, és molt important la col·laboració dels alumnes i les famílies.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *