maig

2

2018

SANT JORDI

Aquest dilluns, dia 23 d’abril, vam celebrar la diada de Sant Jordi a l’escola. Pel matí vam anar a veure la representació de la llegenda que ens van fer els nens i nenes de Cicle Superior. va ser molt xula i ens va agradar molt!!

Per la tarda van venir les parelles de lectura, nens i nenes de 5è, i els hi vam regalar un punt de llibre. ens vam repartir per tot el pati d’infantil amb mantes, coixins, joguines,… i sobretot contes, molts contes i ens els van llegir. va ser tot un plaer gaudir de la lectura dels grans.

feu un clic per veure més fotos

Desprès de la sortida de l’escola, vam fer l’intercanvi de llibres a les paredetes que va preparar l’AMPA i l’escola.

Va ser tot un èxit!! moltes gràcies famílies per la vostra participació!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *