abr.

27

2018

Projecte el planeta terra

Com sabeu, el trimestre anterior, vam treballar el planeta terra. Entre tots vam pintar el mapamundi i vam situar papes i fills allà on van néixer i així es com ens ha quedat finalment.

 

 

 

 

 

 

 

 

A partir d’aquest projecte hem treballat moltes altres coses. Durant unes setmanes hem conegut algunes peculiaritats d’altres paisos a partir d’aquests contes. La reina Rodamón ens ha acompanyat en aquest viatge.

 

 

 

 

 

 

 

Un d’aquests contes parlava de la Xina i vam decidir provar a menjar amb bastonets com fan ells. Com el que hi havia per menjar era tan bo, tots i totes vam tenir les eines suficients per poder agafar-lo! Volem repetir!!!!

Mengem amb bastonents

Cliqueu per veure més

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *