abr.

20

2018

Les famílies fan música

El passat dijous 12 d’abril ens vam retrobar en Comunitat. Va ser una sessió pràctica per conèixer com aprenen els/les alumnes del Baltà.

L’activitat va girar al voltant de la música i es van realitzar diversos tallers per veure com es treballa des de diferents àmbits a l’escola: l’artístic, el lingüístic o el digital.

La sessió va constar de tres parts: un primer contacte amb totes les famílies, fent una percussió corporal col·lectiva; després cadascú va triar un taller (corrandes, arts plàstiques, escriptura, tac i +música), i finalment una posada en comú, on s’exposaven les diferents tasques realitzades.

Totes les activitats tenien un mateix fil conductor que era les emocions (alegria, tristesa, calma i ràbia) i la música era l’estímul per fer emergir les diferents idees i creacions.

En acabar, cada grup va mostrar les tasques realitzades al taller; cantant, llegint, tocant o explicant… Els pares i mares van viure en primera persona l’experiència de fer música des de diverses vessants. Van reflexionar sobre el gran ventall de possibilitats que ofereixen les activitats interdisciplinàries i el que aporta als/les alumnes treballar amb aquesta metodologia.

Moltes gràcies per la vostra participació i us esperem a la propera activitat de la Comunitat Baltà!

Més informació sobre la Comunitat Baltà en aquesta pàgina.

  1. Magnífic!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *