maig

22

2022

🎂 FESTA DEL 50È ANIVERSARI

COMUNITAT BALTÀ! Ben aviat celebrarem la FESTA DEL 50È ANIVERSARI.

Reserveu-vos el dia 10 DE JUNY! Tenim moltes ganes que vingueu tant famílies com mestres, personal del centre, exmestres i exalumnes.

Per poder ➡️ accedir a la festa haureu de donar el nom amb el que heu reservat l’ entrada. Entrareu per la porta principal del centre C/ Francesc de Paula Bové.

🔴 AFORAMENT COMPLERT!

 1. Rosa M.Miquel Parellada :
  maig 26, 2022 at 11:43 pm

  Bona nit.
  Som una parella d’ex-alumnes, nascuts l’ any 1961.Ens agradaria participar a la celebració.La meva pregunta es:quantes persones pot apuntar cada ex-alumne? Gràcies per endavant i moltes felicitats per la iniciativa.

 2. Hola Rosa M.,

  Poden venir 5 persones per família.

  Gràcies per contactar amb nosaltres.

 3. Mi gustaría venir

  • Hola Hajar! Et pots apuntar a través del formulari on posa reserva la teva entrada.

 4. Montse Torner Colom :
  maig 27, 2022 at 8:49 pm

  Hola, sóc una exalumna nascuda al 1965, m’agradaria participar,vaig entrar amb 3anys i vaig sortir en acabar vuitè, son 14 anys, mestres, la Sra Massana, Cèlia, Palau etc etc, el Sr Ríos de porter i la seva senyora venen xuxes, quants records, molts amics que ja no he tornat a veure.

 5. Bones,
  En realitat fa 51 anys que van començar les classes, tenia 10 anys i feia 4art. La primera mestre que vaig tenir va esser la Celia(4art) després Rosario (5è)(que ens va portar a Córdoba), la Amelia (6è) l’Eulalia (7è) i a 8è l’Emilio i el Manolo.
  Es cert que va ser mig curs de quart, però em surten 51 anys. Vaig sortir de l’escola al 1975

 6. Pilar Paniagua Víctor :
  juny 3, 2022 at 8:52 pm

  Hola , vaig ser alumna del Baltà, tinc 52 anys i ja heu tencat el formulari. Sería Jo sola i en Faria il.lusió ja qué molts Dels menús companys Hi serán i Jo no ho sabía. Hi ha posibilitat?

 7. Joan Llopart i Raventós :
  juny 4, 2022 at 11:53 pm

  Molt bon vespre, sóc en Joan Llopart, ex-alumne i que ja vaig participar al 25è aniversari; em faria molta il·lusió poder participar també en el 50è i ara anava a inscriure’m i m’he trobat en que l’aforament ja està complert; només vindria jo sol sense cap familiar, pel que podríeu fer-me el favor d’inscriure’m-hi si us plau?
  Moltes mercès i disculpeu les possibles molèsties…

 8. Gerard Cunill Avila :
  juny 5, 2022 at 11:41 am

  Bon dia Soc Gerard Cunill Avila, m’agradaria molt reservar una entrada pero l’aforament esta complert…solsament necessito una entrada. Me la podrieu enviar per email? Moltes gracies!

 9. Marc Bonsoms :
  juny 5, 2022 at 8:06 pm

  Bones,

  Som dos exalumnes de la promoció 2003 i ens agradaria venir a l’acte però posa aforament complert. Seria possible aconseguir un parell d’entrades?

  Gràcies.

 10. Hola soy madre de una alumna de 1er grado y no sabia como reservar la entrada estamos muy ilusionados en poder asistir si hubiera tres entradas os agradecería Molt, gracias espero respuesta.

 11. Hola! Som dos exalumnas.Montse Blanch i Josefina Campos de la promocio 1977-1978.Hem vist q el forum esta tancat.Ens agradaría asistir. Es posible q ens envieu dos entrades

 12. Hola! Soc exalumne, i voldria venir però m’he despistat i veig que l’aforament esta complet. Tan sols necessito 1 entrada. Si us plau. Ja he quedat amb companys de promoció per venir i soc l’única que no té entrada. Em podríeu ajudar? Us ho agraeixo molt! Núria