abr.

28

2021

Projecte TALK & GO dins del #POEFA

 

 

Dins el projecte POEFA (Projecte amb oportunitats d’èxit educatiu a favor de l’alumnat) els alumnes de 6è desenvolupen el TALK & GO a través del projecte d’emprenedoria.

El vídeo que us presentem a continuació, mostra simulacions de converses, entrevistes en anglès…que faria una empresa per a vendre els seus productes.

 

 

 

 

 

(#POEFA)  El Departament d’Educació selecciona centres públics que presentin un projecte escolar amb actuacions innovadores de suport i reforç per reduir i prevenir l’abandonament escolar prematur i fomentar la igualtat d’accés a una educació de qualitat en les etapes de primària, secundària obligatòria i batxillerat.

El projecte POEFA, (programa finançat pel Ministeri d’Educació i Formació Professional i cofinançat pel Fons Social Europeu)  permet als centres incidir més en pràctiques d’aprenentatge innovadores i que fomentin l’equitat i la igualtat d’oportunitats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *