febr.

5

2021

Psychomotricity P5B

Bon dia, famílies!

La psychomotricity és molt important i beneficiosa pels infants, ja que estimula la percepció i la discriminació de les qualitats dels objectes, millora la memòria, l’atenció i la creativitat. També ajuda als infants a descarregar els impulsos i a equilibrar-se en la part afectiva (col·labora en la integració social, reafirma la seva autoestima i ajuda a conèixer els seus límits i capacitats). Per últim, cal destacar que la psychomotricity també és vital per estimular la lateralitat, el control postural, l’equilibri, la coordinació i la ubicació en temps i espai.

 

Resultado de imagen de psicomotricitat dibuix

 

Si voleu veure les fotografies d’una sessió dels Monstres cliqueu aquí. Vam gaudir molt!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *