febr.

5

2021

Psychomotricity P5B

Bon dia, famílies!

La psychomotricity és molt important i beneficiosa pels infants, ja que estimula la percepció i la discriminació de les qualitats dels objectes, millora la memòria, l’atenció i la creativitat. També ajuda als infants a descarregar els impulsos i a equilibrar-se en la part afectiva (col·labora en la integració social, reafirma la seva autoestima i ajuda a conèixer els seus límits i capacitats). Per últim, cal destacar que la psychomotricity també és vital per estimular la lateralitat, el control postural, l’equilibri, la coordinació i la ubicació en temps i espai.

 

Resultado de imagen de psicomotricitat dibuix

 

Si voleu veure les fotografies d’una sessió dels Monstres cliqueu aquí. Vam gaudir molt!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.