gen.

4

2021

ÚLTIM DIA DEL 1R TRIMESTRE

El dilluns 21 de desembre va ser un dia molt especial, ja que els Patges Reials no van poder arribar a l’escola presencialment, però sí que els vam poder veure en un vídeo on ens van dir on havíem de deixar la carta dels Reis que vam fer a l’escola entre tots/es. Després vam fer cagar el Tió, ens va cagar uns guixos molt grans per poder dibuixar a les pissarres de casa i/o a terra els terrats. També ens va cagar unes boles de xocolata molt dolces i per acabar d’endolcir el dia vam esmorzar pa amb xocolata, estava per llepar-se els dits!!! Aquí teniu algunes fotografies per compartir.

Ara toca esperar els Reis i començar el segon trimestre amb forces i molta il·lusió!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *