gen.

27

2021

Gener

Estimades famílies! Hem tornat al gener amb les piles ben carregades, gaudint intensament de la retrobada amb els companys i companyes!

Hem iniciat nous projectes, estrenat joguines noves, ballat i après un munt de cançons!

Feu clic a les imatges 😉

Una companya ens ha ensenyat una cançó de l’hivern que ha après a les vacances i ens ha portat a fer molta plàstica  😉 😉 tot just la comencem a assajar i estem fent un ninot de neu de cotó fluix….

 

Un altre company ens ha ensenyat la cançó de l’snowflake una cançó molt tranquil·la i ens han proposat una manera de rentar-nos bé les mans tot cantant aquesta cançó.

 

 

En aquest recull podeu veure:

  • Com hem iniciat les nostres investigacions… vam començar volent saber que eren els polls, com eren… i vam descobrir que neixen d’ous, despres van plantejar la pregunta “Els coloms també neixen dels ous?” Hem vist com surt un colom de l’ou i com va creixent al llarg de 60 dies. Amb el llibre d’un altre company hem trobat que les potes dels coloms i dels dinosaures són força semblants i també naixien d’ous i tenien nius. Hem investigat els peixos també ponen ous? Com?Tenim algunes preguntes pendents d’investigar. Si teniu algun enllaç, fotografia, algún conte, llibre, revistes… tot el material que porteu fara 48 h de quarentena.
  • Veureu una miqueta de psicomotricity,
  • els espais d’exploradors, sentits, joc simbòlic i art Baltà 🎨
  • Les entrades relaxades: Uno, cartes dels monstres, tira numèrica per saltar, llista de paraules, puzles, reglets i escriure cartes.

Primers dies

 

Espais

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *