gen.

20

2021

ENGEGUEM NOU PROJECTE AL BALTÀ!

 

 

Comença el projecte TALK & GO a les aules de sisè. Aquests activitat es desenvolupa dins el projecte POEFA (Projecte amb oportunitats d’èxit educatiu a favor de l’alumnat).

Amb aquest (#POEFA)  el Departament d’Educació selecciona centres públics que presentin un projecte escolar amb actuacions innovadores de suport i reforç per reduir i prevenir l’abandonament escolar prematur i fomentar la igualtat d’accés a una educació de qualitat en les etapes de primària, secundària obligatòria i batxillerat.

El projecte POEFA, (programa finançat pel Ministeri d’Educació i Formació Professional i cofinançat pel Fons Social Europeu)  permet als centres incidir més en pràctiques d’aprenentatge innovadores i que fomentin l’equitat i la igualtat d’oportunitats.

A l’escola es REFORÇARÀ LA CONVERSA EN ANGLÈS A LES AULES DE 6è.

Arrel del COVID l’alumnat de sisè ha estat molts mesos sense presència de la llengua anglesa en els seus entorns naturals i propers i en el moment de canviar d’etapa i començar l’ESO hem cregut que fora bo compensar aquesta mancança.

D’ara fins a final de curs l’alumnat de sisè realitzarà en anglès el projecte d’emprenedoria CUEME en que entre tot l’alumnat s’organitzen per crear una cooperativa, dissenyar productes, fer un estudi de mercat, produir-los i finalment vendre’ls .

US N’ANIREM INFORMANT.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *