des.

17

2020

Psychomotricity

Durant aquest primer trimestre, els Trens i els Ballarins i les Ballarines hem realitzat diferents sessions de Psychomotricity. Hem pogut fer jocs motrius al pati de l’escola, hem jugat i experimentat amb els cercles, les pilotes, les peces d’escuma, hem fet diferents circuits amb materials diversos, hem ballat, caminat, saltat, corregut, ens hem arrossegat, hem grimpat per les espatlleres… Però, sobretot, ens ho hem passat molt bé!

Aquí us ensenyem una sessió  que va permetre l’activitat lliure i espontània a través del moviment i del joc simbòlic. Vam poder jugar lliurement amb les peces d’escuma (vam construir torres, cases, vam baixar pel tobogan, fèiem circuits d’equilibris, vam saltar, entre altres). Esperem que us agradin!

Cliqueu aquí per veure les fotografies dels Trens

Cliqueu aquí per veure les fotografies dels Ballarins i Ballarines

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *