des.

5

2020

La tardor p5A

Sembla ahir que anàvem en màniga curta i vam començar a veure com algunes fulles del pati començaven a canviar de color!

Aquell dia que les fulles canviaven de color molt tímidament vam començar a crear el nostre restaurant dels dijous: uns escrivien els menús, altres cuinaven, altres infants feien de cambrers… Setmana a setmana ens anàvem abrigant cada cop més i cada vegada teníem més amanides de fulles … la tardor ja estava arribant.

Va arribar el moment d’anar fent tastets de les fruites que anaven portant, exploraven amb les lupes, alguns es mostraven molt observadors: “la taronja, la mandarina i la magrana si les obres per dalt semblen flors”. Altres van descobrir que hi havia fruites que abans no els hi agradava i ara si…

Vam classificar fulles segons la seva mida, color… també ens va agradar molt jugar a fer seriacions, jugar amb les lletres, les paraules bessones…. gaudir de les propostes  a l’entrada relaxada.

Esperem que gaudiu plegats compartint els vostres records 😉

2. ELS COLORS DE LA TARDOR - UN VIATGE PER LA TARDOR

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *