nov.

6

2020

Activitat de la Mancomunitat a P3. L’OLI NET

Aui hem fet una activitat de la Mancomunitat sobre l’oli, ens ha anat molt bé, ja que alguns nens/es de la classe de les girafes havien portat branques amb fulles d’oliveres i olives i vàrem fer conversa sobre què podem fer amb l’oli que surt de les olives.

Aquest matí la noia de la Mancomunitat ens ha explicat un conte sobre una gota d’oli i hem après que quan està brut no el podem llençar a l’aigüera, per això l’hem de posar en un Claki.

També hem fet un imant d’una gota d’oli per posar a la nevera i ens ha donat uns dibuixos d’unes gotes d’oli per pintar. Ha estat un matí diferent i molt entretingut. Aquí teniu algunes fotografies per compartir l’activitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *