oct.

18

2020

Visitem el mercat

Els alumnes de Primer A hem visitat el mercat de la plaça de la Vila per veure quins productes de temporada hi ha durant la tardor. Hem observat a les parades fruites, verdures i fruits secs que tenen. Com que hi havia poca gent en una de les parades hem pogut fer preguntes a la venedora sobre alguns dels productes que hi ha en l’aparador. D’aquesta manera hem conegut de primera mà els productes alimentaris que podem consumir a la tardor en els diferents àpats que fem al llarg del dia.

És molt important anar a comprar amb els infants per tal de aproximar-los als aliments i fer-los participar en les rutines i feines familiars.

https://photos.app.goo.gl/Et9rkUxPQaKjDiVh7

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *