oct.

29

2020

Sortida al voltant de l’escola

Aquests dies, els nens i nenes de la classe de les Girafes, hem fet una sortida al voltant de l’escola per observar moltes coses de LA TARDOR. Com cauen les fulles dels arbres i els colors d’aquestes. Hem vist que hi ha arbres com les alzines, els que fan els aglans, que no els hi cauen les fulles. També hem anat a les vinyes, hem vist que molts ceps ja no tenen pàmpols i que ja no tenen raïm perquè ja l’han collit. Al camí de les vinyes hem vist molts caragols petits, caragolins, i  senyals amb fletxes números i lletres, així sabem cap on hem d’anar. A les cases dels carrers  hem trobat números i a les matrícules dels cotxes també. Hem fet una gran descoberta de l’entorn i hem gaudit molt plegats.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *