oct.

25

2020

Els ballarins i ballarines fem dibuixos en grup

Fer activitats en grup és un treball que requereix diàleg, col·laboració, aprendre a escoltar els altres, posar-se d’acord… I els ballarins i ballarines ho hem estat practicant fent dibuixos en grup. Hem fet quatre grups i cada un d’ells tenia un mural en blanc. 

Primer hem decidit quin tema volíem dibuixar, i després hem acordat què dibuixava cadascú. Ha costat una mica posar-se d’acord, però al final ho hem aconseguit! Quan hem acabat, els hem penjat a la classe perquè tothom els pugui veure.

Els temes que ha escollit cada grup han estat: Castells i princeses, Ballarines i ballarins, Festa Major i carrosses, i Avions.

Cliqueu aquí per veure més fotos

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *