jul.

1

2020

REUNIÓ DE MATRÍCULA DE P3 20-21

 
El proper dimarts 7 de juliol es publicarà la llista d’admesos i la llista d’espera.
 
El  dijous dia 9 de juliol a les 9.30h farem la reunió informativa de matrícula de forma presencial al menjador de l’escola.
 
A la reunió, us donarem un sobre amb tota la documentació que haureu d’omplir i portar a l’escola el dia de l’entrevista individual que fareu amb l’equip directiu de forma presencial. 
En aquest sobre hi trobareu la cita de l’entrevista (que serà entre el 13 i el 17 de juliol) i la persona que us la farà. 
 
Molt important, a la reunió de famílies del dia 9 de juliol:
  1. només podrà assistir una persona per família
  2. heu de venir sense nens/es
  3. ús obligatori de mascareta 
  4. complir de forma responsable els aspectes sanitaris que marca el PROCICAT. En el cas de no complir-los tots, NO podreu assistir a la reunió de forma presencial i haureu de posar-vos en contacte amb la secretaria de l’escola trucant al 93 817 28 77 de 9h a 13h i us donarem cita prèvia per a fer l’entrevista de forma telemàtica. Gràcies per la vostra col·laboració…
Aspectes a tenir en compte per a poder assistir a la reunió
La persona que assisteix a la reunió: durant els darrers 14 dies i en el moment de la reunió:                                
  • No presenta cap simptomatologia compatible amb la covid-19 (febre, tos, dificultat respiratòria, malestar, diarrea…) o amb qualsevol altre quadre infecciós.
  • No ha estat positiu de covid-19 ni ha conviscut amb persones que siguin o hagin estat positives.
  • No ha estat en contacte estret amb cap persona que hagi donat positiu de covid-19 ni que hagi tingut simptomatologia compatible amb aquesta malaltia
Us demanem que un cop llegida tota la informació, confirmeu la vostra assistència a la reunió informativa de matrícula enviant un @ correu a a8031332@xtec.cat  o  familiesbalta@jbaltaielias.com  i dient el nom i cognoms del vostre fill/a que entrarà a  P3.
 
En el cas de no poder assistir-hi ,truqueu a l’escola per a recollir el sobre amb la documentació i la cita de l’entrevista individual amb l’equip directiu.
 
Moltes gràcies per a la vostra col·laboració!
Benvinguts i benvingudes al Baltà

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *