març

18

2020

Vilafranca es pot inundar?

A la classe dels ratpenats anem acabant el nostre projecte. Després de moltes converses ens van sorgir sis preguntes que volíem investigar per respondre la nostra gran pregunta: Vilafranca es pot inundar?

  • L’aigua, com és?
  • On podem trobar aigua?
  • Per què plou?
  • Llocs que s’han inundat.
  • On s’ha de construir perquè no s’inundin les cases?
  • Per què no plou a tot arreu igual?

Aquestes eren totes les qüestions que volíem investigar, així que es vam organitzar en grups i vam pensar on podríem trobar la informació i com la presentaríem als nostres companys: maquetes, murals, presentacions,…

Després d’uns quants dies elaborant tot el nostre material, els nens i nenes de la classe dels núvols ens van demanar que els hi expliquéssim el que havíem après, ja que ells també estan investigant per què plou. Aquesta va ser una bona manera de posar en ordre tot el que hem après.

Aquí teniu un recull d’imatges d’aquest dia.

Clica a la imatge per veure’n més!

En aquest enllaç també podreu veure més fotografies. Clica aquí!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *