març

17

2020

SORTIDA A BARCELONA

El passat dimarts 10 de març, els alumnes de 6è vam anar de sortida a Barcelona. Va ser una sortida molt intensa i enriquidora per a nosaltres. Primer de tot vam fer una visita al Park Güell on els mestres del camp d’aprenentatge ens van preparar un joc de pistes en el que vam poder conèixer i gaudir de molts aspectes d’aquest parc.

Vam dinar allà mateix i, quan vam acabar, per grups vam agafar el metro per anar al Passeig de Gràcia. Al Passeig de Gràcia vam fer una observació de les tres cases més famoses de la coneguda com “Mansana de la discòrdia” (Casa Batlló, Amatller i Lleó i Morera). Totes tres són cases modernistes que havíem treballat a classe.

Per acabar vam anar a visitar la Casa Milà o La Pedrera. 

Voleu veure com va anar?

 

 

 

 

 

 

 

CLIQUEU AQUÍ PER VEURE LES FOTOS 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *