març

17

2020

PROJECTE ADAPTEM EL BALTÀ: VISITA A L’ESPIGA

La classe de sisè B estem treballant un projecte de diversitat i adaptació del Baltà. Pensem que tots els nens i nenes de l’escola tenim els mateixos drets i necessitem les mateixes oportunitats d’aprendre i estar amb els altres. Per aquest motiu, volem millorar les adaptacions de l’escola i conscienciar a tota la comunitat educativa.

Dins d’aquest projecte ens hem proposat fer diferents activitats que us anirem explicant.

En aquesta entrada us mostrem una sèrie d’imatges de la nostra visita a l’ESPIGA. Aprofitant les col·laboracions que anem fent amb aquest centre, vam decidir visitar-lo per veure com està adaptat, fer fotos, preguntes que ens ajudaran amb el nostre projecte i, de pas a millorar l’escola.

 CLIQUEU AQUÍ PER VEURE MÉS FOTOS.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *