març

16

2020

Final projecte dinosaures P4A

Després del descobriment de l’explosió dels volcans, vam veure un vídeo a on es podia observar com la pols i cendra del volcà s’escampa pel cel i no deixa entrar la llum del sol.
En iniciar una conversa per aquest fet, els alumnes es van imaginar que va passar en aquell moment amb els dinosaures. Algunes de les hipòtesis van ser: no podien respirar i es van morir, o els núvols van tapar el sol i es van morir. D’aquí va néixer la qüestió: què va passar quan aquells volcans van explotar i va deixar d’entrar la llum del sol? Els alumnes van donar diverses respostes:
– Les plantes es van morir i els dinosaures no podien menjar.
– Feia molt fred i els dinosaures i plantes es van morir.
– Els dinosaures no veien res.
El projecte de les plantes que van realitzar els alumnes els va donar coneixement per entendre la importància del sol pel creixement de les plantes. Així que per posar-nos una mica en la pell dels dinosaures, vam fer que tot s’enfosquís i els alumnes es van adonar de la importància del sol per veure les coses del seu voltant.


Per finalitzar i representar allò que han après, en equips de treball cooperatiu, van pintar i posar nom als esdeveniments que va portar lloc a la desaparició dels dinosaures.

El producte final ho penjaré a la tornada!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *