març

9

2020

Driss el protagonista de la setmana

La setmana passada el Driss va ser el protagonista de la setmana. De fet ja ho havia sigut a principi de curs però quan tocava venir la seva mare  a la classe no va poder ser i ho vam aplaçar.  El passat divendres si que va venir i ens van proposar fer una activitat sobre el semàfor. Vam jugar a creuar el carrer la Hayat ens ensenyava la llum vermella no podíem passar i en canvi quan veiem la verda creàvem el carrer. Va ser molt divertit fins hi tot vam creuar en parelles o de tres en tres. Després vam pintar les llums d’un semàfor que ens vam poder endur a casa de record.

Moltes gràcies per venir Hayat vam passar una molt bona estona!!

Clica per veure més fotos

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *