febr.

10

2020

Projecte dinosaures P4A

Ara que ja portem un parell de setmanes endinsats en el nostre projecte, us podem explicar que hem descobert!

Les respostes donades (sense coneixements previs) pels nens/es a la qüestió “Com van desaparèixer els dinosaures” eres variades, però totes amb un fil comú: els volcans i els meteorits. Partint d’aquest fet, hem de contrastar i donar resposta a les diverses hipòtesis: el meteorit va xafar els dinosaures?, uns caçadors els va fer desaparèixer?, un volcà va explotar i els dinosaures també van explotar?, els dinosaures és menjaves totes les plantes i els caçadors els van fer desaparèixer?, i per últim, els caçadors se’ls van menjar?

Després de veure un vídeo on queda més clar que va passar, hem realitzat diverses activitats on els nens/es han experimentat i pogut donar resposta a altres qüestions: ¿què és un meteorit?, el meteorit va xafar els dinosaures?
Aquí us deixem un recull de les activitats realitzades fins ara.

Continuem esbrinant el “Com” d’aquesta història!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *