febr.

17

2020

Marta la protagonista de la setmana

La setmana passada la Marta va ser la protagonista de la setmana. El dilluns ens va explicar moltes coses sobre els seus gustos i sobre la seva família. A la Marta li agraden molt les princeses, les nines, maquillar-se…i non li agrada el plàtan, els coets i la foscor. 

El divendres a la tarda vam fer una gran festa a la classe amb els pares de la Marta i la seva germana Anna. Van explicar el conte “les princeses petites també es tiren pets” i vam fer-nos una corona. Després hi havia una sessió de maquillatge i ungles i per acabar una mini disco amb llums i música.

Vam ballar molt i ens ho vam passar súper bé. moltes gràcies per venir Cisco, Montse i Anna.

Clica per veure més fotos

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *