febr.

3

2020

Gerard el protagonista de la setmana

La setmana passada el Gerard va ser el protagonista de la setmana. Ho fa fer molt bé, ens va explicar amb molt detall la informació que va portar de casa.Al Gerard li agraden molt els dinosaures, el que més el blue i el que no li agrada gens es la crema de verdures.

El divendres a la tarda va venir la seva família a la classe. Al Gerard li agrada molt el conte del “Peix Irisat” i els seus pares l’han explicat amb titelles. Sabeu què? el seu germà gran, el Jan també els ha ajudat. Després vam poder fer cada un de nosaltres el nostre peix irisat i el vam prendre a casa.

Moltes gràcies per venir, Àngels, David i Jan!!

Clica per veure més fotos

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *