febr.

11

2020

Final de projecte…agents rurals

 

Per finalitzar el nostre projecte hem tingut la sort de tenir a l’aula la visita de dos agents rurals. Ens han explicat la seva feina, han portat l’equipament que normalment fan servir al fer les seves tasques i fins i tot animals (de peluix) per poder vivenciar i aprendre a fer la seva feina. Ara ja hem après com actuar si estem al bosc i trobem un animal ferit, també quines coses poder fer per cuidar del nostre planeta i sobretot lo important que és. Per acabar ens han explicat perquè els porcs senglars passen per la carreta i sabeu??? tot allò que nosaltres havíem investigat era cert! Ens hem adonat que buscant informació per diferents vies es pot aprendre molt!!!

Els nens han gaudit molt, ha estat una visita excepcional per acabar el nostre projecte poder verificar tot el que haviem investigat.

Moltes gràcies als agents rurals per la seva feina, tant a l’aula com als boscos! Ha estat un plaer…GRÀCIES

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *