febr.

12

2020

Fem un descobriment

Ahir al matí vam estar mirant una de les imatge que va portar el Martí i vam fer un descobriment. Vam començar a fer una descripció del què hi vèiem.  El sol, els núvols, muntanyes, la pluja, un riu, arbres, el mar i…. unes fletxes!! Algú va comentar que van cap el cel. Llavors vam deduir que les fletxes marquen o indiquen un camí. Sent així vam intentar seguir el camí de les fletxes: del mar al cel, llavors als núvols, van cap al riu i tornen al mar. Després d’una estona de conversa vam arribar a la conclusió que les fletxes indiquen el camí que fa l’aigua. Per tant l’aigua del mar puja al cel i és la que fa que plogui!! 

Però….com puja si no la veiem??

Per a intentar saber com puja l’aigua del mar cap el cel vam veure un parell de vídeos que els nens/es van portar de casa i vam escoltar una cançó que va trobar la mestra. Allà parlava de diferents coses que vam trobar interessants i vam apuntar com:

  • L’aigua mai està quieta.
  • Sempre viatja.
  • L’aigua es converteix en vapor, s’evapora.

Ep!! S’evapora, quina paraula més estranya, ningú sabia que volia dir, així que hem decidit seguirem investigant per descobrir-ho. Us deixem els enllaços per si els voleu tornar a veure i us anirem informant…

El ciclo del agua

El ciclo del agua

cançó

 

Clica per veure més fotos

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *