febr.

13

2020

Experimentem

Aquesta setmana estem fent alguns experiments per a descobrir com els núvols s’omplen d’aigua. Partint de la idea que els sol esclafa l’aigua hem fet una prova per saber que li passa a uns glaçons si els posem damunt un lloc calent.

Primer de tot vam tocar els glaçons i ens vam adonar que estaven freds, algú va afegir que les mans se li mullaven quan tocava els glaçons. Davant la pregunta ” de què estan fets els glaçons?” les respostes van ser variades però finalment entre tots vam descobrir que estaven fets d’aigua i per a fer-lo cal posar aigua al congelador.

Després vam posar-los en una carmanyola i vam buscar el lloc més calent de la classe. El Jofre ens va dir que era allà on hi ha els radiadors que ens escalfen. Allà hi vam posar la carmanyola amb els glaçons.

L’endemà al matí la sorpresa va ser molt gran!! Els glaçons ja no hi eren i en el seu lloc hi havia aigua. Vam estar parlant i vam arribar a la conclusió que s’havien desfet i s’havien convertit en aigua.

 

Clica per veure més fotos i vídeos

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *