febr.

11

2020

Continuem amb el projecte

Aquí ve la segona part…

Com ja us vem explicar van sorgir preguntes i moltes vies per extreure informació, aquestes són algunes més d’on vem extreure informació.

Vam fer sessió de cine i vam veure en vàries tongades la pel·lícula de “Vecinos invasores”, on ens explicava que els animals desprès d’hivernar es trobaven en que les persones havien fet grans construccions on abans estava el bosc, per aquest motiu els animals havien d’entrar a les comunitats per poder alimentar-se.

També hem extret altres informacions de vídeos de youtube, on parlaven del perquè els animals passaven per la carretera…i curiosament vam tornar a veure la senyal  de transit que  el Dani ja ens havia presentat.

I per últim…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *