gen.

8

2020

Les cançons populars, molt presents a P4 A

Durant el primer trimestre, els nens i nenes de la classe dels gossos, sovint han acomiadat la jornada amb una cançó.

Abans de marxar, la mestra fa sonar un triangle i agafa la caixa de les cançons. Aquesta, és una capsa de cartró amb una ranura per la qual un infant diferent hi posa la mà cada dia, i n’extreu una imatge de les vàries que hi ha dins. Cada imatge, fa referència a una cançó que cantraem tots plegats.

Aquesta activitat està pensada per ampliar el repertori musical popular dels alumnes de forma lúdica i per donar tancament al dia.

Deixo una llista de les cançons que conté per si les voleu buscar i cantar junts a casa: olles olles, l’estel de paper, el gall i la gallina, la lluna i el pi, la gallina ponicana, la lluna la pruna, l’estació, el tren petitó, la coqueta amb sucre, la petita granoteta verda fa, les formigues, la xocolata, al carrer més alt, plim plim l’esquirol, el lleó, el ruquet valent, peix peixet, ploreu ploreu ninetes, dalt del cotxe, el gegant del pi, plou i fa sol, xim xim xim cau la pluja, quinze són quinze.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *