gen.

16

2020

ENTRE TOTS!

ENTRETOTS!

És una associació que treballa per a les persones que tenen alguna dis capacitat. Lluiten per la igualtat i la inclusió. Els podem ajudar respectant com son. I ens agradat molt l’activitat i hem aprés molt. (text escrit pels alumnes de 3r B)

Avui hem fet un taller amb la Carme, el Pep, l’Encarna i el Joan. Ens han parlat de les persones que tenen altres capacitats, i ens han explicat les seves experiències. Ens han fet reflexionar sobre les paraules respecta, ajudar entre d’altre moltes coses, com la  gent que no pot veure, ni sentir i caminar, perquè tots som diferents. Ells ens han explicat que només volen parlar fort i clar de drets humans i formar part del nostre món.  (text escrit pels alumnes de 3r A)

Si voleu veure més imatges cliqueu a l’enllaç.

 1. Hola, gràcies per compartir.

  Però la foto del post no es veuen i els enllaços no funcionen.
  Possiblement el àlbum no estigui compartit i l’enllaç funcioni per qui en sigui el creador de l’àlbum a google Photos.
  Igualment passarà amb les fotos de l’entrada, ja que són enllaços a les imatges del àlbum, i aquest no està compartit.

  Gràcies.

 2. Gemma Garriga Esteban :
  març 20, 2020 at 12:02 pm

  Bon dia! mira ara si està la foto i enllaç. Apa records a la família i Isaac.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *