gen.

16

2020

Aprenem les lletres

Els Núvols estem molts motivats aprenent les lletres. Ens hem adonat que són molt útils; serveixen per llegir contes, per escriure el nom, escriure d’altres paraules…i sabeu què? n´hi ha mooooltes. Ahir a la classe les vam presentar totes, vam veure com les lletres tenen un nom i un so i que no totes les tenim al nom. A la tarda vam practicar de fer el traç de les diferents lletres, algunes són més senzilles que d’altres i totes tenen formes ben diferents, puja, baixa, cargola, gira, tomba, talla…

Mica en mica les anirem aprenent a fer sonar totes, a fer els seu traç i qui sap pot ser aviat podem començar a escriure el nostre nom.

Feu una ullada i veureu lo bé ens ho vam passar!!

Clica per veure més fotos

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *