des.

20

2019

Rebem al patge reial i caguem el tió

Avui últim dia del trimestre ha estat un matí ple d’emocions. Per començar ha vingut el patge reial a recollir la carta que hem fet. L’hem rebut contents i amb cares d’il·lusió. Ha llegit la carta i l’ha guardat tot dient que li farà arribar al rei. Sabeu què? Ens ha portat coca amb xocolata per esmorzar!! Moltes, moltes gràcies.

Després hem sortit a cagar el tió, l’hem fet cagar tots junts pirates i núvols i sabeu què ens ha cagat? doncs un pot per fer bombolles!! Ahhh!! i al final de tot amb els mestres els ha cagat xocolatines.

Uauuuu!!! no podem estar més contents. Amb tot això ens acomiadem, i ens retrobem al gener.

MOLT BONES FESTES A TOTS I TOTES!!

Clica per veure més fotos

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *