nov.

24

2019

Mohamed Protagonista

Amb aquesta publicació comencem a compartir amb vosaltres les activitats del PROTAGONISTA DE LA SETMANA que ja heu fet  alguns pares i mares de la classe. Moltes gràcies a tots i a totes pel temps i la dedicació!

El Mohamed va ser el primer protagonista!

Ens ensenyar fotos de quan era petit, fotos de la seva família, les coses que que més li agraden fer i aquelles que potser no tant!!

La seva mare en va portar un regalet: un ninot que canviava l’expressió de la cara apretant un botó. Després, vam pintar un dibuix de la “Patrulla Canina”!! Vam recordar entre tots i totes com es deien els personatges, a què es dedicaven i com ho podíem pintar!

Va ser una activitat molt entretinguda! Podeu veure més imatges en aquest enllaç 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.