nov.

24

2019

Mohamed Protagonista

Amb aquesta publicació comencem a compartir amb vosaltres les activitats del PROTAGONISTA DE LA SETMANA que ja heu fet  alguns pares i mares de la classe. Moltes gràcies a tots i a totes pel temps i la dedicació!

El Mohamed va ser el primer protagonista!

Ens ensenyar fotos de quan era petit, fotos de la seva família, les coses que que més li agraden fer i aquelles que potser no tant!!

La seva mare en va portar un regalet: un ninot que canviava l’expressió de la cara apretant un botó. Després, vam pintar un dibuix de la “Patrulla Canina”!! Vam recordar entre tots i totes com es deien els personatges, a què es dedicaven i com ho podíem pintar!

Va ser una activitat molt entretinguda! Podeu veure més imatges en aquest enllaç 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *